Insense Beauty - Platform Voor De Beauty Branche - Wij verbinden ondernemers, specialisten & leveranciers in de beauty-branche.

Connectivity is the key to success

Het Insense Beauty team is met zorg samengesteld om ervoor te zorgen dat u het meeste profijt heeft van de jarenlange ervaring van onze teamgenoten.

Wie zijn wij?

Klik op een afbeelding voor meer informatie.

Jackey Gerritsen van der Hoop

Jackey Gerritsen van der Hoop

CEO

Marketing & Communication

Advisor Hair & Beauty Branche

Met meer dan 10 jaar ervaring in de beauty en kappers branche leidt Jackey het team van Insense Beauty. Tevens heeft Jackey veel ervaring in retail en heeft zij grote projecten gedaan op gebied van marketing.

 

Als moeder van 3 ondernemende dochters weet zij als geen ander wat de valkuilen zijn van het ondernemen!

 

Jackey wil graag ondernemers ontzorgen met de marketing naar hun klanten. Hierdoor heeft Jackey het Insense Beauty platform ontwikkeld om via dit platform de mogelijkheid te bieden aan ondernemers om samenwerkingen aan te gaan met specialisten die bij de salon en klanten van de ondernemer past. Hiermee ontzorgt het Insense Beauty platform de ondernemer en deze kan dan zijn of haar omzet verhogen zonder te investeren in tijd voor opleidingen, apparatuur en risico's uit te sluiten van dienstverbanden.

Esmee
Placeholder

Esmee

New Business Sales Manager


Beauty Academy Eye For You
Beauty Academy Aye For You

Maria Esajas-Venus

Advisor Beauty Branche

Coaching & Salonmanagement

Maria heeft meer dan 30 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste en door haar medische achtergrond heeft zij haar eigen opleidingen ontwikkeld.

 

Sinds 2006 heeft zij haar eigen opleidingsinstituut voor uiterlijke verzorging "Beauty Academy Eye For You" opgericht.

LoginSecure

LoginSecure

Web Design & Development

IT-Specialist, Media Creator &

Consultancy Services

LoginSecure is de trotse bouwer van het Insense Beauty platform en honderden andere websites wereldwijd. Sinds 2009 staat LoginSecure klaar voor de klanten om hun te voorzien van de wat simpelere one-page websites tot de meest uitgebreide webwinkels.

 

Sinds de oprichting zijn er naast websites nog veel andere disciplines bij gekomen en hieruit kan LoginSecure een telkens bredere ondersteuning bieden aan hun klanten. 

 

Zo kan LoginSecure ook al uw drukwerk ontwerpen en verzorgen of juist dat perfecte bedrijfsfilmpje maken.

 

Hiernaast beschikt LoginSecure ook over consultants die u haarfijn kunnen uitleggen hoe u een probleem (lees. uitdaging) opgelost kunt krijgen. Deze consultancy hoeft niet direct betrekking te hebben op IT gerelateerde onderwerpen.