Insense Beauty - Platform Voor De Beauty Branche - Wij verbinden ondernemers, specialisten & leveranciers in de beauty-branche.

Connectivity is the key to success

Tools van Insense Beauty

Het team van Insense Beauty heeft speciaal voor alle deelnemers tools ontwikkeld waardoor de deelnemers van het platform hun werkzaamheden, klantenbinding en marketing makkelijker kunnen uitvoeren. 


Met liefde zijn de volgende tools ontwikkeld:

Portfolio

Een pagina waar uw volledige bedrijfspresentatie op staat. Deze kan dan worden geraadpleegd door andere deelnemers. Klik hier voor meer informatie over het portfolio.

Exclusieve Deals

Via ons platform heeft u de mogelijkheid om exclusieve deals aan te bieden aan andere deelnemers. Voor meer informatie over de beschikbare mogelijkheden kunt u contact opnemen met Insense Beauty.

Zoek & Filter Systeem

Een uitgebreid zoek en filter systeem waarmee u snel en gemakkelijk de juiste deelnemers van het platform kunt selecteren waarmee u zaken wilt doen.
Insense Beauty - Platform Voor De Beauty Branche - Wij verbinden ondernemers, specialisten & leveranciers in de beauty-branche.

Samen met onze deelnemers ontwikkelen wij door.

Het Insense Beauty team zit niet stil en is constant bezig met het platform te verbeteren door goed te luisteren naar de wensen van de deelnemers. Naast het platform worden er ook tools ontwikkeld welke de deelnemers via een eigen website kunnen gebruiken.


Voor meer informatie vul in het contact formulier of meld u aan voor de nieuwsbrief.


Meld u aan en maak gelijk gebruik van alle voordelen.