Insense Beauty - Platform Voor De Beauty Branche - Wij verbinden ondernemers, specialisten & leveranciers in de beauty-branche.

Connectivity is the key to success

Adverteren bij Insense Beauty

Deelnemers aan het Insense Beauty platform hebben de mogelijkheid om te adverteren op de website van Insense Beauty. Hierdoor hebben zij de mogelijkheid om gericht te promoten van commerciële producten en diensten.

 

Deze “banners” zijn alleen zichtbaar voor de abonnees/deelnemers van het platform. Ondernemers, specialisten en leveranciers zijn zichtbaar voor alle leden die deelnemen aan het IB-platform.

 

Door middel van zoekargumenten heeft u de mogelijkheid om eenvoudig en snel door de ondernemers, specialisten en leveranciers te selecteren/zoeken.

 

De volgende posities op de website zijn mogelijk om te adverteren met behulp van “banner advertisement”.

Top

Bovenzijde van de diensten pagina Banner grote is wat in het groen vlak 1117,5 * 75,5 pixels (afm. 296 mm * 20 mm)

Zij

Zijkant van de diensten pagina. Banner grote is wat in het groen vlak 352,5 * 416 pixels(afm. 93 mm * 110 mm)

Midden

Midden is op random plaatsen binnen de leden van alle deelnemers. Banner grote is wat in het groen vlak 352,5 * 264,38 pixels (afm. 93 mm * 70 mm)

Alle advertenties worden at random weergegeven. De weergave duur van de advertenties/banners zal liggen tussen 3-5 seconden. Iedere advertentie is “clickable”. De link achter de advertentie/banner zorgt ervoor dat deze gaat naar de leverancier/ondernemer/specialist pagina of dat deze gaat naar de website van de adverteerder.

Insense Beauty - Platform Voor De Beauty Branche - Wij verbinden ondernemers, specialisten & leveranciers in de beauty-branche.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor de deelnemers voor het maken van Banners door LoginSecure voor de 3 verschillende formaten bedraagt per set Banners € 325,00 excl. Btw. Ook is het mogelijk dat de deelnemer zelf de banners maakt of laat maken en deze digitaal aanlevert aan LoginSecure.


Banner instellingen en bewaking door LoginSecure. Hiervoor bedragen de eenmalige kosten per wijziging banner en per wijziging periode € 75,00 excl. Btw.

Kosten voor het weergeven van de verschillende banners is afhankelijk van de looptijd van de advertentie/banner.


Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de kosten hiervan vul dan het contact formulier in.

Meld u aan en maak gelijk gebruik van alle voordelen.