Insense Beauty - Platform Voor De Beauty Branche - Wij verbinden ondernemers, specialisten & leveranciers in de beauty-branche.

Connectivity is the key to success

Portfolio pagina van Insense Beauty

Op de portfolio pagina kun je zelf je bedrijf promoten. Je stelt op een eenvoudige wijze je bedrijfspresentatie samen.


Op je portfolio pagina heb je de mogelijkheid om de linken naar je eigen socialmediapagina's in te stellen zoals Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, LinkedIn, Youtube, Skype en WhatsApp. (Heb je deze nog niet dan kun je deze laten maken. Insense Beauty biedt voor deelnemers aantrekkelijke korting)

Je eigen portfolio

Door eenvoudig uw Logo, afbeeldingen te uploaden en het invulformulier in te vullen heb je in een paar minuten uw bedrijfspresentatie klaar. Je hebt je eigen portfolio gemaakt. Zo eenvoudig is het.

Verbind met uw eigen Social Media kanalen

Op je portfolio pagina heb je de mogelijkheid om de linken naar je eigen socialmediapagina's in te stellen zoals Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, LinkedIn, Youtube, Skype en WhatsApp. (Heb je deze nog niet dan kun je deze laten maken. Insense Beauty biedt voor deelnemers een aantrekkelijke korting hierop).
Insense Beauty - Platform Voor De Beauty Branche - Wij verbinden ondernemers, specialisten & leveranciers in de beauty-branche.

Uw eigen portfolio pagina biedt u veel mogelijkheden

Je portfolio pagina biedt de mogelijkheid om al je specialisaties weer te geven, hier is geen beperking. Ook je prijslijst van je diensten, een kaart waar je gevestigd bent en een galerij waar afbeeldingen worden weergeven, diverse bijlage in pdf-formaat (bijvoorbeeld: Diploma's, getuigschriften, certificaten, algemene voorwaarden etc.) kan je op jouw portfolio pagina weergeven. 


De portfolio pagina heeft de mogelijkheid om meerdere vestigingen weer te geven en het aantal medewerkers. Natuurlijk kun je ook je openingstijden vermelden op de portfolio pagina. Het is natuurlijk vanzelf sprekend dat je eigen teksten kunt weergeven op je portfolio pagina. 


En heb jij bijzondere zaken die je wil vermelden, bijvoorbeeld extra acties, openingstijden, events of andere zaken, dan kan je deze ook op je portfolio pagina weergeven. Deze vermeldingen zijn prominent zichtbaar en zullen zeker de bezoeker van jouw portfolio pagina opvallen.

Meld u aan en maak gelijk gebruik van alle voordelen.