Insense Beauty - Platform Voor De Beauty Branche - Wij verbinden ondernemers, specialisten & leveranciers in de beauty-branche.

Connectivity is the key to success

Exclusieve deals bij Insense Beauty

Regelmatig hebben wij "exclusieve deals", van alle leveranciers die aangesloten zijn op ons platform, voor onze members.

"Exclusieve deals" zijn een krachtige hefboom voor diegene die hun verkoop willen verhogen en hun e-maillijst snel willen opbouwen.

Deze "exclusieve deals" helpen om bekendheid te vergroten, klantenloyaliteit en tevredenheid te vergroten en het hele jaar door directe inkomsten te genereren.

Met "exclusieve deals" kunnen merken niet alleen opvallen, maar ze kunnen ook waardevol verkeer binnenhalen tijdens de trage tijden.

Het is dus essentieel om uw opties te kennen als het gaat om het uitvoeren van "exclusieve deals" en hoe deze eruitziet in actie, zodat u zo succesvol mogelijk kunt zijn.

Insense Beauty - Platform Voor De Beauty Branche - Wij verbinden ondernemers, specialisten & leveranciers in de beauty-branche.

Enkele van de belangrijkste voordelen van "exclusieve deals" zijn:

Verhoogde verkoop. Het grootste en meest voor de hand liggende voordeel is dat je meer verkoopt. Zelfs met een korting, zal een succesvolle "exclusieve deal" u een snelle stijging van de totale verkoop opleveren.


Merk bewustzijn. "Exclusieve deals" zorgen ervoor dat bezoekers opfleuren en opletten. Door geweldige e-commerce advertenties te gebruiken, social media en mond-tot-mondreclame zijn werk te laten doen, zult u een heleboel potentiële klanten bewust maken van uw merk/dienst.


Vastleggen van leads. Bij alle nieuwe verkopen komen vaak hun contactgegevens. Het opbouwen van een benijdenswaardige e-maillijst betekent dat u die leads kunt voeden tot terugkerende klanten met de juiste e-mailmarketing.


Voorraad opruimen. Veel grote verkopen zijn gebaseerd op de noodzaak om van oude voorraad af te komen, en dat doen ze goed. Een simpele korting voor opruiming of artikelen aan het einde van het seizoen kan ervoor zorgen dat de "exclusieve deals" de deur uit vliegen, zodat je fris aan de slag kunt met nieuwe voorraad.


Wilt u meer weten over de mogelijkheid om "exclusieve deals" via het Insense Beauty platform te promoten neem dan contact op met ons.

Meld u aan en maak gelijk gebruik van alle voordelen.