Insense Beauty - Platform Voor De Beauty Branche - Wij verbinden ondernemers, specialisten & leveranciers in de beauty-branche.

Connectivity is the key to success

Workshops bij Insense Beauty

Speciaal voor deelnemers van het Insense Beauty platform worden er workshops gegeven op allerlei gebieden binnen de beauty branche. Deze workshop kunnen gegeven worden door leveranciers waar zij de nieuwste producten voorstellen en daar ook trainingen in geven.


Deze workshop kunnen zich over een of meer dagen uitstrekken. Het is een zeer effectieve wijze van kennismaken en leren werkvorm waarbij theorie en praktijk samen kunnen komen. Als deelnemer aan een workshop neemt u actief deel en heeft u de mogelijkheid om kennis te maken met de nieuwste technieken en producten.


Via workshops wordt veel kennis en vaardigheden uitgewisseld en geeft inspiratie die u heel goed en passend kunt toepassen in uw salon/praktijk.


We kijken ernaar uit dat Workshop zowel voor ons een plek is om bronnen en informatie te delen met onze gewaardeerde vrienden en deelnemers, als een manier voor u om uw gedachten en feedback met ons te delen in een vriendelijke, gastvrije omgeving. We hopen dat u onze workshops vaak zult bezoeken en dat u zult genieten van uw tijd bij ons.


Deze product trainingen en workshops zijn exclusief voor Deelnemers aan het Insense Beauty platform.

Insense Beauty - Platform Voor De Beauty Branche - Wij verbinden ondernemers, specialisten & leveranciers in de beauty-branche.

Wilt u op de hoogte blijven over workshops?

Wilt u op de hoogte gehouden welke workshops wanneer worden gegeven vul dan ons contact formulier in en wij informeren u ruimschoots op tijd wanneer en wat voor workshop wordt gegeven.

Meld u aan en maak gelijk gebruik van alle voordelen.